Hvorfor ikke plante gran?

Hvorfor

Landskap Designers Opinion
Skeptiske designere tror at det bare er en fare for gran på sommerhuset – et tre kan kollapse fra sterke vind, siden den har et grunne rotsystem. Imidlertid kan dette problemet minimeres ved å plante lavvoksende varianter av nåletall. Granen vil tynne de nyttige phytoncides gjennom hele nettstedet, og på bakgrunnen ser blomstene enda lysere ut – det er ikke alle argumenter for registrering i hytten. Å plante et tre på din tomt eller ikke å plante – nå er avgjørelsen din!
Ifølge andre overtro er det under granen som djevelen skjuler i tordenvær. Derfor er dette treet betraktet som habitat av goblin og evicted brownie. Men i ortodokse er firetreet et ganske respektert tre, siden det var det som frelste Kristus fra pesten, som han ble hedret for å bli eviggrønn.
Gran og Feng Shui
Ifølge denne østlige læringen anses blomstrende og fruktige busker og trær som de mest nyttige. De tiltrekker seg livsenergi i form av bier og fugler, og blir etter hvert ganske kraftige emittere av glede og åndelig vekst. Ate ifølge Feng Shui klarer å trekke av god energi til seg selv. Det verste alternativet er et enkelt gran tre rett foran huset. I dette tilfellet vil treet dissekere hele omgivelsene med dårlig energi. Hvis du ikke kan forestille deg ditt tomt uten eviggrønne trær, slutte å plukke på en furu, ikke på spiste. Feng Shui til furu er mer gunstig.
Tips 5: Grunnleggende om landskapsdesign
Når man arrangerer en bakgård eller forsted, blir eieren møtt med valg av stil der territoriet vil bli dekorert. Det landskapsdesign er engasjert i dannelsen av det ytre rommet på nettstedet. For å komme i gang må du gjøre deg kjent med grunnleggende om landskapsdesign og dets regler.
Grunnleggende regler for landskapsdesign
Når du gjør et tomt, må du stole på naturens grunnleggende lover. De allment aksepterte reglene angir at for at nettstedet skal se harmonisk ut, er det nødvendig med fire komponenter:
– land;
– fauna;
– flora
– klima.
For landskapsplanlegging må du vite hva en komposisjon eller konstruksjon er. Dette begrepet forstås som en avtalt kombinasjon av skjemaer i det aktuelle området, det vil si at det er nødvendig å gjøre det så hyggelig å se på hagen. Hvis du reflekterer over utformingen av sammensetningen, må du ta hensyn til egenskapene til skjemaet:
– farge;
– faktura
– fargeskygge;
– plassering;
– størrelse og geometri
Ved sammensetning betyr det:
– skala;
– symmetri og asymmetri;
– polaritet;
– Loven av luft- og lineærperspektiv
– Andel.
Perspektiv er en visuell forståelse av gjenstander, som direkte avhenger av observasjonspunktet.
Luftperspektiv – fargestyrke og skjærhet av skjemaer.
Linjært perspektiv – skjæringspunktet mellom horisontale linjer, med samtidig reduksjon i vertikal størrelse.
Gran er et kvinnelig tre og, ifølge overtro, er det i stand til å «overleve» fra menns hus. Våre forfedre plantet ikke gran nær huset på grunn av frykten for at ingenting skal bli født. Men ifølge denne logikken bør ikke bjørk heller plantes, siden det også er et kvinnelig tre. Men det er ingen overtro om dette. I mellomtiden lagde de samme forfedre grener på hjørnene av boligen under konstruksjonen for å beskytte huset mot lynnedslag i tordenvær.