Hvorfor ikke plante gran?

Hvorfor ikke plante gran

Landskapsarkitektur ved hjelp av en columnar thuja
Barneplanter er en fin måte å dekorere dachaen på og gi den et spesielt, unikt og koselig utseende. I dag er det stadig flere landskapsmestere som tilbyr sine klienter en kolonformet thuja, som preges av et ganske stort utvalg og dekorative appellasjoner når som helst på året.
Egenskaper og fordeler med planter
Det er trygt å si at det er nesten umulig å finne et vakrere og viktigst upretensiøst og kompatibelt tre for pleie og omsorg. Mange setter pris på det for den lyse, mettede farge som vedvarer hele året. Thuja renser luften helt og syr det med oksygen, slik at området blir merkbart lettere å puste, vil aromaen og friskheten føles selv på den varmeste dagen.
Plantehøyden kan nå 30 meter, mens de vanligste prøvene ikke overstiger 12-15 meter. Thuja er ganske lønnsomt: Etter å ha plantet det en gang, kan du glemme utformingen av dette nettstedet i lang tid, kan treet leve i gjennomsnitt på hundre år.
En viktig funksjon som sikkert gjør Thuja populær i Russland er dens høye frostmotstand og god varmetoleranse. I tillegg for anlegget nesten ubetydelig jordkvalitet. Vel, den utmerkede toleransen av thuja-betingelsene for høy gassforurensning og røyk gjør det bare uunnværlig for gateutforming i urbane områder eller nær travle veier.
Pleiefunksjoner
Det viktigste er ikke å la tue tørke, ellers vil kronen miste sin lyse farge. Hvis grunnvann er tilstede på stedet, bør det ikke være problemer med fuktighet. Hvis jorda er tørt, så straks etter transplantasjon av thuja på plass, bør det legges stor vekt på rikelig vanning, minst 10 liter vann en gang i uken. I tørr, varm sommer, øk mengden vann til 15-20 liter per plante. På høsten må du også bli vannet, men med begynnelsen av den første frosten, anbefaler eksperter å dekke det med spesielle filmer.
Thuy er perfekt kombinert med nesten alle busker og små trær. Anlegget er perfekt for å skape en eviggrønne blomstrende hage, som alltid vil minne deg om varmen og sommeren. Samtidig passer anlegget perfekt inn i det allerede eksisterende bildet av en hage, plen eller plen, fordi hvis du ønsker det, kan du gi den noen form til kronen. På grunn av det brede spekteret av høydealternativer, kompletterer thuja perfekt blomstene dine, steinete hager eller gjerder. En interessant løsning er å bruke anlegget som en hekke, for eksempel kan du visuelt dele territoriet til området i flere soner. Tett «gjerde» av Tui rundt omkretsen av gjerdet vil være i stand til å beskytte ditt område mot støy og støv om sommeren, og om vinteren vil det forhindre penetrasjon av den kalde vinden.
Thuja colonic i landskapsdesign i 2019