Hvorfor ikke plante gran?

plante gran

Fargeløsning
Det er viktig å forstå fargen. På grunn av skiftende værforhold endres også fargene på plantene. Kombinasjonen av fargen på himmelen og bygningene, strukturen på stiene og plenen.
Varme farger inkluderer alle nyanser av røde, kalde farger inkluderer blå, blå og fiolett. Fargen på fysisk balanse er grønn. Farge har en sterk innflytelse på en persons følelsesmessige tilstand, så bruken av kalde toner er beroligende, og de varme – impels handling.
landskapet
Landskapet spiller også en viktig rolle i formasjonen av humør, og et godt sammensatt landskap kan også helbrede nervesykdommer.
Det anbefales å bruke varme farger i forgrunnen, og kalde er egnet for bakgrunnen (de vil gi dybde til landskapet).
Hagesortet av farger inneholder 130 nyanser, og landskapet gjennomgår 9 faser av endringer.
Teknikker brukt i landskapsdesign:
– Kontrast og nyanse. Kontrast er dannelsen av sammensetninger av forskjellige størrelser, former og farger. En nyanse er en nesten umerkelig overgang fra lignende rom og toner.
– Landskapsmalerier. Hovedkjernen i denne teknikken er å skape flere enkle, like bilder, som er sammenkoblet med et felles konsept.
– Rytme er en teknikk som innebærer repetisjon av individuelle elementer og avstander.
– Symmetri og asymmetri. Bruken av likestilling av avstander og geometriske dimensjoner fører til symmetri, og formens ulikhet fører til asymmetri.
Dessverre klarer ikke alle å arrangere sin hageplot på samme måte som han ønsker, selv avhengig av grunnlovene og utformingen av landskapsdesign. For å opprette et mikro-landskap er det nødvendig å stole på opplevelsen av forgjengere.
Relatert artikkel
Evergreen busker: søknad i landskapsdesign
Broen over elven som et element i landskapsdesign
Vann er et universelt verktøy som kan forbedre hagenes mikroklima, øke følelsen av gjenforening med naturen. Tilstedeværelsen av en liten strøm som strømmer gjennom bakgårdens tomt, gir ikke bare noe landskap, men kan også fungere som en ide for et interessant design tema kalt «broen over strømmen».
Den treåpne broen som skal bygges i harmonisk stylisering for steiner, vannblomster og kystplanter er veldig søt og passer perfekt inn i noe landskap. Det burde være en følelse av at hele designen og landskapet som helhet, skapt av hovedskaperen – naturen. Broer med bruk av kunstnerisk smi ser ikke mindre original.
Sistnevnte alternativet kan være dyrere. Men flere mønstre brukt av håndverkere i produksjonen av en slik bro, vil tillate å få et unikt og originalt resultat. Din støpejerns smidde bro, skreddersydd for å passe dine preferanser, vil være helt unik.
Broene i hagen ser så søt ut at selv om det ikke er noen vannhinder på nettstedet ditt, kan du i det minste skape utseende. Ved hjelp av steiner og småstein kan en kunstig strømle legges ut, dekorere sine improviserte kyster med dekorative busker og blomster, og koble dem sammen med en unik bro.