Hvorfor ikke plante gran?

ikke plante

Rustikk stil i landskapsdesign
De siste årene har rustikk landskapsstil fått spesiell popularitet. Folk som ønsker å røre landet på landsbygda, prøver å fylle verden rundt med elementer av landsbygdslivet. Landsstil eller landsstil preges av enkelhet av dekorasjoner og et stort utvalg av forskjellige farger av urter og blomster. Spesiell piquancy vil bli gitt av elementene i landsbygdslivet: en gammel vogn og en kurvkurv, tilpasset en slags blomsterbed, en brønn i gården, et gammelt hjul som tilfeldig kastes i gårdsplassens hjørne.
En liten blomsterhage med asters, calendula eller årlige dahliaer vil utfylle den landlige sjarmen til huset. På en liten plen med valmuer, kløver og markgress foran huset, kan barna leke og frolicere. Stien som fører fra huset, er det bedre å utføre fra naturstein, granittflis eller dropouts. Det vil være upassende tradisjonell legging av brostein. Langs veien kan du lande et smug av frukttrær. Under blomstringen om våren vil de fylle sjelene til de som er tilstede, med rolige glede og følelse av lykke. I høst vil vertene kunne skryte til gjestene med en moden høst.
Hageområde senger kan også se veldig uvanlig ut. Plantert på kantene av ryggene med krydder og grønnsaker estetisk dekorert planting, ikke okkuperer ekstra plass. Sengene kan blandes med currant busker, stikkelsbær, kaprifol. De vil ikke bare dekorere hagenes territorium, men også beskytte plantingen mot forvitring.
Rustikk stil har ingen harde grenser. Derfor vil alle kunne utstyre sin side etter ønske, uavhengig av kunnskap og ferdigheter, og med et minimum av kostnader. Og stilen til «landet» vil gjøre plassen karakteristisk og unik.
Flerårige blomster i landskapsdesign
Ved å bruke blomster i landskapsdesign, er det viktig å ikke miste en følelse av stil og lage komposisjoner som vellykket vil utfylle hverandre og skape et bilde som opprinnelig ble uttalt. Det er viktig å ta hensyn til forholdene der blomstene vil vokse: skyggefull hage, steinhage og hekk vil kreve planting med forskjellige preferanser.

Skyggefulle hageplanter

Skyggefulle hagen gir sitt preg på valg av planter. Til tross for det faktum at blomster i landskapsdesign er absolutt nødvendige, i skyggen, kan det dessverre bare et begrenset antall planter vokse. Disse inkluderer dekorativnolistnaya vert og bregner, som erobrer utseendet på fint løvverk og uvanlige farger.